Проблеми сучасної освіти. – 2014. – Вип. 5. Частина 1 - б/а (Х. : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2014)
У збірнику розглядаються загальні питання сучасної освіти, методичні аспекти викладання у вищій школі та впровадження інноваційних освітніх технологій. В окремому розділі представлено кращі випускні роботи слухачів школи педагогічної майстерності. Низка статей присвячена проблемам, які розглядалися на першій університетській науково-практичній конфереції «Дистанційне навчання – старт із сьогодення в майбутнє», проведеній Центром електронного навчання 20 лютого 2014 року. Матеріали збірника можуть бути корисними для організаторів освітнього процесу, викладачів, студентів і всіх, кого цікавлять проблеми сучасної освіти.
Редакційна колегія: Головний редактор – Ю. В. Холін, доктор хімічних наук, професор; Відповідальний секретар – Т. О. Маркова Члени редакційної колегії: О. Ф. Іванова – доктор психологічних наук, професор; Н. П. Крейдун – кандидат психологічних наук, професор; В. Г. Пасинок – доктор педагогічних наук, професор; Л. М. Яворовська – кандидат психологічних наук, доцент.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; Загальні проблеми сучасної освіти; Методика викладання у вищій школі; Актуальні проблеми навчання студентів-іноземців в Україні