Динаміка договору про наставництво - Розгон, О.В. (EURASIAN ACADEMIC RESEARCH JOURNAL, 2017)
У зв'язку з появою нового інституту в сімейному праві (наставництва) виникла нагальна потреба його аналізу, зокрема вчинення договору.
Динаміка договору про наставництво над дитиною,яка проживає у закладі для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, або іншому закладі для дітей.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE