Параметризми як складник ідіостилю письменника (на матеріалі роману І. Багряного «Сад Гетсиманський») - Хавкіна, О.М. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
До 100-річчя від дня народження Івана Багряного.
Keywords: Багряний; «Сад Гетсиманський»; параметризми; ідіостиль письменника