Механізм регулювання взаємодії внутрішнього та зовнішнього ринків - Даниленко, О. Л.; Danilenko, O. L. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2008)
У статті проводиться дослідження структурних дисбалансів, які виникають при різних напрямах взаємодії внутрішнього та зовнішнього ринків в умовах глобалізації та ринкової трансформації економіки, розкривається механізм державної політики, спрямований на регулювання взаємодії внутрішнього та зовнішнього ринків, збалансування цього процесу, стимулювання зростання ВВП та структурних змін у економіці країни.

The article studies structural imbalances of the variety of interactions of the internal and external markets, which occur under conditions of globalization and market transition of the economy. The author describes the mechanism of state policy aimed on regulation and optimization of interactions of internal and external markets, stimulation of the GDP growth and structural transformation of the economy.
Mechanism for Regulating Interaction Between Domestic and Foreign Markets
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; внутрішній ринок; зовнішній ринок; глобалізація; державна політика; domestic market; external market; globalization; state policy