Стягнення аліментів на утримання повнолітніх доньки або сина, що продовжують навчання за рішенням суду - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Страйд-Плюс, 2019)
Правовідносини щодо обов’язку батьків утримувати повнолітню дитину у період навчання регулюються гл. 16 СК України, яка, зокрема, передбачає обов’язок батьків утримувати повнолітніх дочку, сина, які продовжують навчання і у зв’язку з цим потребують матеріальної допомоги, шляхом сплати аліментів (статті 199–201 цього Кодексу).
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE