Фінансова система : навчально-методичний посібник для організації самостійної роботи здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» [Електронний ресурс] - Нечипорук, Людмила Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Навчально-методичний посібник підготовлено в рамках виконання теми «Модернізація фінансової системи України в контексті досягнення глобальних цілей сталого розвитку» (Державний реєстраційний №0124U001670). Видання охоплює основні аспекти функціонування складових фінансової системи. Посібник містить теоретичні матеріали, практичні завдання, ситуаційні вправи та рекомендації для подальшого вивчення, що дозволяють самостійно поглиблювати знання та застосовувати їх на практиці.
Financial system : a teaching and methodological manual for organizing independent work of applicants of the third (educational and scientific) level of specialty D2 "Finance, banking, insurance and stock market" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; фінансова система; сталий розвиток; державні цільові фонди; страховий ринок; національні фінансові системи; державний бюджет; бюджетна система; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics