Роль міжнародних логістичних хабів у постачальницьких ланцюгах - Запека, Юлія Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою роботи є визначення ролі міжнародних логістичних хабів у постачальницьких ланцюгах, виявлення їх переваг та викликів.
Керівник : Непрядкіна Наталія Василівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; міжнародні логістичні хаби; постачальницькі ланцюги; функціонування провідних логістичних центрів України