Учнівський білет учениці Нога Мілі, виданий 7 жовтня [1947] р. директором [Мякеньківської] семирічної школи Решетилівського району Полтавської області - Тимченко, Е.И. (My University, 2015)
Затверджено Раднаркомом УРСР 31 грудня 1943 р.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Народний Комісаріат Освіти УРСР; правила для учнів; учнівський білет; Пасічники село; Мякеньківка село; Решетилівський район Полтавської області; тыл; Великая Отечественная война; Вторая мировая война; The Second World War; Велика Вітчизняна війна; Ukraine; History of Ukraine; украинцы в Великой Отечественной войне; Украина; история Украины; Нога Меланья Харитонівна; Пасечники село Решетиловского района Полтавской области