Оцінка рівня розвитку туристської індустрії в регіоні (бакалаврська робота) - Білоусова, В.М. (My University, 2016)
В роботі розглянуто методологія дослідження, проаналізовано стан інформаційної бази про туризм і допоміжний рахунок туризму в України, розраховано індекси рівня розвитку індустрії туризму в регіонах України.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: Україна; індустрія туризму; рівень розвитку; допоміжний рахунок туризму; дипломна робота