Комп’ютерна модель 3D візуалізації приміщень із застосуванням методів Data mining - Помогаєв, Костянтин Олександрович; Pomohaiev, K. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Проблема, яка вирішується в кваліфікаційній роботі полягає в тому, щоб скориставшись існуючими програмними середовищами для 3D-моделювання та методами Data Mining до створення програмного коду мінімізувати витрати часу на створення 3D-моделей і їх відладку та оптимізацію.

The problem that is solved in the diploma collaboration is to minimize the time spent on creating 3D models and their debugging and optimization by using existing software environments for 3D modeling and Data Mining methods before creating software code.
Керівник: Толстолузька Олена Геннадіївна, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, професор кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; 3D-модель; 3D-візуалізація; Python; реалізація проекту; програмне середовище; метод, алгоритм; апаратне забезпечення; програмний код; 3D model; 3D visualization; project implementation; software environment; method; algorithm; hardware; software code