Розвиток процесів цифровізації в країнах Європи в контексті сталого розвитку - Диба, Юлія (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є узагальнення теоретико-методологічних засад цифровізації та визначення її ролі у забезпеченні сталого розвитку економік країн Європи на основі аналізу сучасних практик і порівняльної оцінки рівня цифрової трансформації. Об’єктом дослідження є діалектичний зв’язок процесів цифровізації та сталого розвитку соціально-економічних систем у країнах Європи. Предметом дослідження є сучасний стан процесів цифровізації у країнах Європи в контексті сталого розвитку.
Науковий керівник: Дуна Наталія Геннадіївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; сталий розвиток економік країн; цифровізація; цифрова трансформація; соціально-економічна система