Государственное регулирование социальной этичностью предприятий Украины на отраслевом уровне - Пересыпкина, Г. А.; Пересипкіна, Г. А. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье исследованы особенности государственного регулирования социальной этичности предприятий Украины на отраслевом уровне. Обоснована целесообразность применения встроенных стабилизаторов как инструмента воздействия на социально-этичный маркетинг. Определена их роль в обеспечении синергии общественных и корпоративных интересов, а также в поддержании устойчивого социально-экономического развития. Проанализированы проблемы внедрения данных механизмов в Украине и предложены направления их совершенствования на основе информационно-аналитического обеспечения.

У статті досліджено особливості державного регулювання соціальної етичності підприємств України на галузевому рівні. Обґрунтовано доцільність використання вбудованих стабілізаторів як інструменту впливу на соціально-етичний маркетинг. Визначено їх роль у забезпеченні синергії між суспільними та корпоративними інтересами, а також у підтриманні сталого соціально-економічного розвитку. Проаналізовано проблеми впровадження таких механізмів в Україні та запропоновано підходи до їх удосконалення на основі інформаційно-аналітичного забезпечення.
Державне регулювання соціальної етичності підприємств України на галузевому рівні
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; государственное регулирование; социально-этичный маркетинг; корпоративная социальная ответственность; встроенные стабилизаторы; устойчивое развитие; державне регулювання; соціально-етичний маркетинг; корпоративна соціальна відповідальність; вбудовані стабілізатори; сталий розвиток