Право на життя та заборона катувань у рішеннях Європейського суду з прав людини: аналіз судової практики за статтею 2 і 3 Європейської конвенції про захист прав людини і основоположних свобод: Навчальний посібник - Червяцова, А.О. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2012)
Навчальний посібник «Право на життя та заборона катуваннь у рішеннях Європейського суду з прав людини: аналіз судової практики за статтею 2 та 3 Європейської конвенції про захист прав людини і основоположних свобод» містить розгорнутий аналіз відповідних правових позицій Європейського суду Він спрямований на навчально-методичне забезпечення викладання та вивчення курсу «Прецедентне право Європейського суду з прав людини», який читається магістрантам юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: конституційне право; права людини і громадянина