Сучасний стан логістичної інфраструктури Малайзії - Легенчук, В`ячеслав Русланович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є визначення сучасного стану та особливостей логістичної інфраструктури Малайзії.
Керівник : Непрядкіна Наталія Василівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Малайзія; логістична інфраструктура Малайзії; транспортна інфраструктура; складська інфраструктура; інформаційна інфраструктура; митна інфраструктура; географічне положення Малайзії; електронна комерція; мультимодальні транспортні коридори; гармонізація митних процедур