Управління якістю : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» - Крикун, Ольга Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Зміст навчально-методичного посібника має визначену структуру практичних завдань за темами і логічну послідовність освоєння дисципліни «Управління якістю» та засвоєння матеріалу методичного характеру. У практикумі викладено базові положення управління якістю, принципи побудови та функціонування системи управління якістю на виробництві. Простежується еволюція впровадження та забезпечення якості, встановлено порядок управління якістю продукції, проведено класифікацію показників якості продукції, визначено роль стандартизації та сертифікації продукції (послуг), запропоновано методи управління витратами на забезпечення якості, проведення контролю, аудиту та оцінювання діяльності підприємства. Посібник буде корисним здобувачам, викладачам, керівникам підприємств та менеджерам з управління якістю.
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; методичні рекомендації; виконання практичних робіт; управління якістю; менеджмент; класифікація показників; стандартизація; сертифікація; контроль; аудит; оцінювання діяльності підприємства