Переддипломна (науково-виробнича) практика - Григорова-Беренда, Л.І.; Довгаль, О.А.; Касьян, С.А. (My University, 2017)
Видання розкриває мету, завдання та зміст переддипломної (науково-виробничої)практики, містить методичні рекомендації з питань проходження практики, оформлення звітної документації переддипломної (науково-виробничої) практики студентами спеціальності «Міжнародні економічні відносини» заочної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Навчально-методичні матеріали та рекомендації для студентів заочної форми навчання спеціальності «Міжнародні економічні відносини» другого (магістерського) рівня вищої освіти
Keywords: переддипломна практика; звіт з практики; організація практики; мета практики; завдання практики; обов'язки студента-практиканта; зміст практики; індивідуальне завдання; оформлення звіту; підсумки практики; критерії оцінювання практики; зразок оформлення; результати практики