Порушення серцевого ритму : методичні рекомендації для підготовки здобувачів вищої освіти 5-го року навчання з дисципліни "Внутрішня медицина" [Електронний ресурс] - Тихонова, Тетяна Михайлівна; Мартим’янова, Лариса Олексіївна; Лисенко, Наталія Володимирівна; Tykhonova, Tetiana M.; Martymianova, Larysa O.; Lysenko, Nataliia V. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
У методичних рекомендаціях представлені сучасна класифікація, особливості патогенезу, клінічної картини, діагностики та лікування основних порушень серцевого ритму. Для студентів 5 курсу для підготовки до практичних занять з дисципліни «Внутрішня медицина»
Heart rhythm disturbances : methodological recommendations for preparation students of higher education in the 5th year of study in the discipline "Internal Medicine" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: MEDICINE; синусова аритмія; екстрасистолія; фібриляція передсердь; шлуночкова аритмія; sinus arrhythmia; extrasystole; atrial fibrillation; ventricular arrhythmia