Організація навчання читання іноземців на заняттях з мови у вищому навчальному закладі - Чистякова, А.Б.; Чистякова, А.Б.; Chistyakova, A.B. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2012)
У статі розглядається система навчання читання іноземців на заняттях з мови у вищих навчальних закладах.
Организация обучения чтению иностранных учащихся на занятиях по языку в вузе.
Organization of Training Reading to the Foreign Students in Russian Language Classes at a Higher Educational Institution.
The system of training foreign students reading in Russian language classes at a higher educational institution is examined in the article.
Keywords: читання; техніка читання; розуміння тексту, що читається; вправи на різних етапах навчання читання; показники швидкості читання; чтение; техника чтения; понимание читаемого текста; упражнения по обучению чтению на разных этапах изучения языка в вузе; показатели скорости чтения; reading; reading techniques; text understanding; exercises for teaching reading; indicators of reading rate