Формування кадрової політики КНП ХОР «ОМКЦУН ім. В. І. Шаповалова» - Федотова, Маріанна Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У роботі запропоновано схему удосконалення механізму соціально економічної мотивації працівника закладу охорони здоров’я; на основі проведеного SWOT-аналізу стратегічного планування КНП ХОР «ОМКЦУН ім. В.І.Шаповалова» запропоновано модель моніторингу реалізації стратегії розвитку і виконання стратегічного плану КНП ХОР «ОМКЦУН ім.. В.І.Шаповалова», основаного на принципах державно-приватного партнерства. Практичне значення одержаних результатів полягає в тому, що основні ідеї та висновки дослідження доведено до рівня конкретних положень, методик та рекомендацій. Вони можуть бути використані у практичній діяльності державними органами управління, органами місцевої влади та самоврядування, підприємствами, громадськими організаціями.

The scheme of improvement of the mechanism of social and economic motivation of the employee of health care institution is offered in the work; Based on the SWOT-analysis of strategic planning of the KNP CHOIR "OMKTSUN named after V.I. Shapovalov", a model for monitoring the implementation of the development strategy and implementation of the strategic plan of the KNP CHOIR "OMKTSUN named after V.I. Shapovalov" based on the principles of state private partnership. The practical significance of the obtained results is that the main ideas and conclusions of the study are brought to the level of specific provisions, methods and recommendations. They can be used in practice by public administration bodies, local authorities and self-government bodies, enterprises, public organizations.
Formation of personnel policy (on the example of KNP CHOIR "OMKTSUN named after V. I. Shapovalov"
Керівник роботи: Маркова, Влада Миколаївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового-інституту “Українська інженерно-педагогічна академія”
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; система охорони здоров’я; кадрова політика; мотивація; персонал; кадровий потенціал; заклади охорони здоров’я; стратегічний розвиток; health care system; personnel policy; motivation; staff; human resources; health care facilities; strategic development