Концепція мовної підготовки іноземців у ВНЗ України - Ушакова, Н.І.; Дубічинський, В.В.; Тростинська, О.М.; Ушакова, Н.И.; Дубичинский, В.В.; Тростинская, О.Н.; Ushakova, N.I.; Dubichinskiy, V.V.; Trostynska, O.M. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2011)
Статтю присвячено розробці основних складників концепції мовної підготовки іноземців у ВНЗ України відповідно до основних положень Державної концепції мовної освіти і міжнародних рівнів володіння іноземною мовою.
Концепция языковой подготовки иностранцев в вузах Украины
The Conception of Foreign students’ Language training in Ukrainian high school institutions
Статья посвящена разработке основных составляющих концепции языковой подготовки иностранцев в вузах Украины в соответствии с основными положениями Государственной концепции языкового образования и международными уровнями владения иностранным языком.
Keywords: концепція мовної підготовки; іноземці; вищі навчальні заклади; концепция языковой подготовки; иностранцы; высшие учебные заведения; conception of language training; foreigners; high school institutions