Проведення перевірок нотаріальної діяльності України в умовах її цифровізації - Бандюкова, Ольга Олександрівна; Bandiukova, Olha Oleksandrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження полягає в комплексному аналізі процесу проведення перевірок нотаріальної діяльності України в умовах цифровізації, визначенні проблемних аспектів організації такого контролю та обґрунтуванні напрямів його удосконалення відповідно до сучасних вимог електронного врядування.
Conducting inspections of notarial activities in Ukraine in the context of its digitalization
Науковий керівник роботи: Клімова Світлана Миколаївна, доктор юридичних наук, професор, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES; нотаріальна діяльність; цифровізація; ЗПУА-1-24