Проблеми та шляхи реалізації компетентнісного підходу в сучасній освіті : матеріали ІІ Міжнародної науково-методичної конференції, 20-21 травня 2021 року - (:unkn) unknown (Харків : ФОП Бровін О. В., 2021)
ІІ Міжнародну науково-методичну конференцію «Проблеми та шляхи реалізації компетентнісного підходу в сучасній освіті» організовано та проведено Кафедрою педагогіки факультету психології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в рамках проєкту «Новітні психолого-педагогічні технології навчання» Стратегії розвитку Каразінського університету на 2019-2025 роки та кафедральної НДР «Сучасні технології та методики професійно-педагогічної підготовки фахівців в освітньому просторі закладів вищої освіти».
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; пандемія; пандемія СOVID-19; міжфакультетські навчальні дисципліни; гуманітарна освіта; компетентність здобувачів освіти; онлайн-освіта; дистанційне навчання; неформальна освіта; заклади вищої освіти України; трансмедіа; учителі музичного мистецтва; вихователі дошкільних закладів; інноваційна педагогічна діяльність; професійна кар’єра; критичне мислення; педагогічні ідеї А. С. Макаренка; Нова українська школа (НУШ); педагогічні ідеї Василя Сухомлинського; ключові компетентності учнів; система дуальної освіти; лідерські якості; офіцери-командири Національної гвардії України; рефлексійний компонент; чат-боти в освітній діяльності; вербальні та невербальні методи; пізнавальна активність; вивчення іноземних мов; традиційні та мультимедійні методів у процесі засвоєння іноземної мови; військові пілоти; здоров`язбережувальний аспект світогляду дитини; культурологічний аспект світогляду дитини; хоровий спів; тайм-менеджмент; соціальні мережі; ІК-підтримка наукових досліджень; змішаний тип навчання; інклюзивна освіта; педагогічна майстерність; відкриті онлайн курси; фізична культура особистості; психолого-педагогічна проблема; особистісний творчий потенціал; біобезпека; біоетика; вивчення іноземних мов; заклад загальної середньої освіти; сучасні освітні виклики; потенційні загрози; медіа грамотність в Україні; медіакультура в Україні; медіаосвіти в Україні