Навчально-польова практика із зоології хребетних : навчально- методичний посібник . - Атемасова, Тетяна; Зіненко , Олександр; Гончаров, Генадій; Шабанов, Дмитро; Токарський, Віктор; Коршунов, Олексій (Харківський національний університот імені В.Н.Каразіна, 2019)
Навчально-методичний посібник складений у відповідності до Робочої програми навчально-польової практики із зоології у ч.2 «Зоологія хребетних» для 2 курсу біологічного факультету національного університету. Посібник розрахований на студентів 2 року навчання за ОПП Бакалавр спеціальності «Біологія» для отримання кваліфікації «біолог».
Навчально-польова практика із зоології хребетних : навчально-методичний посібник / сост. Т. А. Атемасова, А. С. Влащенко, Г. Л. Гончаров, О. І. Зіненко, О. В. Коршунов, В. А. Токарський, Д. А. Шабанов, Г. О. Шандиков. – Х. : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019. – 262 с.
Keywords: NATURAL SCIENCES