Аналіз системи мотивації персоналу на підприємстві - Максименко, Артем Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є проведення аналізу системи мотивації персоналу на підприємстві ДП «Укрметртестстандарт» та розробка напрямків її удосконалення. У відповідності до поставленої мети були визначені основні завдання дослідження: охарактеризувати мотивацію персоналу як функція управління; порівняти сучасні теорії мотивації та особливості їх застосування; розглянути системи і методи мотивації персоналу на підприємствах; надати характеристику системи мотивації праці персоналу ДП «Укрметртестстандарт»; провести оцінювання ефективності системи мотивації персоналу ДП «Укрметртестстандарт»; запропонувати напрямки удосконалення системи мотивації персоналу ДП «Укрметртестстандарт». Для досягнення поставленої мети та цілей у процесі написання роботи були використані методи аналізу та синтезу, порівняльний аналіз, економіко-статистичний аналіз, опитування, прогнозування, розрахунки, а також методи систематизації та наукового узагальнення. Об’єктом дослідження магістерської роботи виступає процес мотивації персоналу ДП «Укрметртестстандарт». Предметом дослідженням є впровадження та удосконалення системи матеріальних та нематеріальних стимулів, що використовуються ДП «Укрметртестстандарт».
Analysis of the Personnel Motivation System at the Enterprise
Керівник роботи: Матюшенко Ігор Юрійович. Професор, доктор економічних наук, кандидат технічних наук. Кафедра управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; мотивація персоналу; staff motivation; управління людськими ресурсами; human resources management; ДП «Укрметртестстандарт»; SE "Ukrmetrteststandart"; аналіз системи мотивації персоналу; analysis of the personnel motivation system