Особливості логістичної інфраструктури Фінляндії - Коломійцев, Єгор Олегович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є визначення особливостей розвитку та перспектив логістичної інфраструктури Фінляндії.
Керівник : Непрядкіна Наталія Василівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; логістична інфраструктура; логістична інфраструктура Фінляндії