Взаємозв'язок самооцінки та поведінки студентів у конфліктній ситуації - Кулієва, Ірада Вахаб кизи (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дослідили особливості та типи поведінки студентів в конфліктній ситуації. Дослідили рівень конфліктності студентів. Визначили рівень самооцінки у студентів. Дослідили взаємозв'язок самооцінки та поведінки студентів у конфліктній ситуації та дійшли до загального висновку про те, що чим вищою є самооцінка студентів, тим більше досліджувані прагнуть суперничати, добиватися визнання своєї точки зору та сприйняття.

Peculiarities and types of behavior of students in a conflict situation were investigated. The level of students' conflict was studied. The level of self-esteem of students was determined. They studied the relationship between self-esteem and behavior of students in a conflict situation and came to the general conclusion that the higher the self-esteem of students, the more the students strive to compete, to seek recognition of their point of view and perception.
The relationship between self-esteem and behavior of students in a conflict situation
Керівник роботи: Павленко Валентина Миколаївна, доктор психологічних наук, професор кафедри прикладної психології
Keywords: SOCIAL SCIENCES; самооцінка особистості; self-esteem of the individual; конфліктні ситуації; conflict situations; студенти; students