Історичні наративи в інформаційній політиці держав в умовах російсько-української та карабаської війн - Аванесян, Давид Самвелович; Avanesian, D. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню використання історичних наративів як інструменту державної інформаційної політики в умовах збройних конфліктів.

This bachelor’s thesis explores the use of historical narratives as a tool of state information policy during armed conflicts.
Historical Narratives in the Information Policy of States Amid the Russia-Ukraine and Karabakh Wars
Керівник роботи : Целуйко Марина Євгенівна, доцент, кандидат політичних наук
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; історичний наратив; інформаційна політика; національна ідентичність; війна пам’яті; пропаганда; російсько-українська війна; Карабахський конфлікт; historical narrative; information policy; national identity; memory wars; propaganda; Russia-Ukraine war; Karabakh conflict