ІТ-простір сьогодення: тенденції, інновації та перспективи розвитку : збірник тез доповідей І Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції, 16 жовтня 2024 р., м. Харків [Електронний ресурс] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У збірнику представлені тези доповідей учасників Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції на загальну тему «ІТ-простір сьогодення: тенденції, інновації та перспективи розвитку». Для студентів, аспірантів, науковців вищих навчальних закладів. Тематичні напрями конференції: 1. Загрози інформаційному середовищу, кібербезпека та захист інформації. 2. Технічні складові проєктування, розробки, впровадження та використання інформаційних систем та мереж. 3. Програмні засоби для вирішення прикладних задач виробництва, освіти, бізнес-аналітики, інтелектуального оброблення даних, прийняття рішень.

The collection presents abstracts of the participants of the All-Ukrainian Scientific and Practical Student Conference on the general topic «IT Space of Today: Trends, Innovations and Development Prospects». For students, postgraduates, and researchers of higher education institutions. Conference focus areas: 1. Threats to the information environment, cybersecurity and information protection. 2. Technical components of the design, development, implementation and use of information systems and networks. 3. Software tools for solving applied problems in production, education, business analytics, intelligent data processing, decision-making.
IT-space of today: trends, innovations and development prospects : collection of abstracts of the І All-Ukrainian scientific and practical student conference, october 16, 2024, Kharkiv [Electronic resource]
Електронне наукове видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимах. Матеріали подаються в авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; TECHNOLOGY; проектування; інформаційне середовище; кібербезпека; захист інформації; інформаційні системи; інформаційні мережі; комп'ютерні мережі; прикладні задачі виробництв; бізнес-аналітика; інтелектуальне оброблення даних; теорія прийняття рішень; програмування; information environment; cybersecurity; information protection; design; information systems; information networks; computer networks; applied problems of production; business analytics; intelligent data processing; decision-making theory; programming