Языковой концепт «баба» в русской диалектной картине мира - Рыкова, В.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Рикова Владислава В’ячеславівна – студентка IV курсу філологічного факультету (відділення російської мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Педченко Л. В.
Keywords: языковой концепт «баба»; русская диалектная картина мира