Управління брендом банківської установи - Жилов, Сергій Вячеславович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою роботи є наукове обґрунтування теоретико-методичних засад та практичних аспектів щодо удосконалення системи управління брендом банківських установ. Було розкрито сутність, значення та атрибути бренду, визначено місце бренд-менеджменту в системі маркетингового управління організації, виявлено особливості та технологію управління бренд-комунікаціями компаній, надано загальну характеристику фінансово-господарської діяльності АТ КБ «ПриватБанк». Було проведено оцінку індикаторів ефективності управління брендом АТ КБ «ПриватБанк», здійснено ґрунтовне дослідження рекламних кампаній бренду АТ КБ «Приватбанк», обґрунтовано стратегічні засади щодо удосконалення системи брендменеджменту АТ КБ «ПриватБанк», з’ясовано перспективи розвитку бренду роботодавця як ключового елементу управління корпоративним брендом банку. Були надані пропозиції щодо вдосконалення бренд-комунікацій АТ КБ «ПриватБанк».
Науковий керівник : Петриківа Ольга Станіславівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту, бізнесу та професійних комунікацій Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; банк; бренд; бренд-менеджмент; бренд-комунікації; атрибути бренду; програма амбасадора; bank; brand; brand management; brand communications; rand attributes; ambassador program