Використання географічних карт у дисципліні «Географічне прогнозування» - Машкіна, В.В. (My University, 2010)
У статті розкривається сутність і зміст використання географічних карт під час вивчення студентами нормативної дисципліни «Географічне прогнозування» для магістрів і спеціалістів спеціальності «Географія». Обґрунтовано особливості застосування картографічного аналізу під час проведення практичних занять як способу професійного проблемного мислення.
Keywords: географічне прогнозування; аналіз географічних карт; практичні заняття