Дослідження та удосконалення управління розвитком персоналу організації - Даас, Бассам Імад Ахмад (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання основних принципів управління розвитком персоналу в умовах сучасного бізнесу; досліджено специфіку роботи компанії CoreWillSoft GmbH в IT-секторі та її підходи до підвищення ефективності управління кадрами; проаналізовано процеси адаптації нових співробітників, систему навчання та розвитку, а також механізми мотивації на підприємстві. Об’єкт дослідження – управління розвитком персоналу компанії CoreWillSoft GmbH. Мета роботи – дослідження та удосконалення процесу управління розвитком персоналу в компанії CoreWillSoft GmbH, що дозволить підвищити загальну ефективність діяльності організації Практичне значення результатів полягає у можливості впровадження розроблених рекомендацій для підвищення ефективності управління кадрами в компанії CoreWillSoft GmbH, а також в інших IT-компаніях.
Керівник: Ковальова Вікторія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління персоналом; стратегічне управління персоналом; розвиток персоналу; мотивація персоналу; корпоративна культура; навчання та розвиток персоналу; ефективність