Проблеми сучасної освіти. – 2016. – Вип. 7 - б/а (Х. : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2016)
Сьомий випуск збірника традиційно присвячено загальним питанням сучасної освіти, інноваційним освітнім технологіям та методиці викладання у вищій школі, а також актуальним проблемам навчання студентів-іноземців в Україні. В окремому розділі представлено кращі випускні роботи слухачів школи педагогічної майстерності. Матеріали збірника можуть бути корисними для організаторів освітнього процесу, викладачів, студентів і всіх, кого цікавлять проблеми сучасної освіти.
Редакційна колегія: Головний редактор – Ю. В. Холін, доктор хімічних наук, професор Відповідальний секретар – Т. О. Маркова Члени редакційної колегії: О. Ф. Іванова ‒ доктор психологічних наук, професор; Н. П. Крейдун ‒ кандидат психологічних наук, професор; В. Г. Пасинок ‒ доктор педагогічних наук, професор; Л. М. Яворовська ‒ кандидат психологічних наук, доцент
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; Загальні проблеми сучасної освіти; Сучасні освітні технології та методики викладання у вищій школі; Актуальні проблеми навчання студентів-іноземців в Україні; Випускні роботи слухачів школи педагогічної майстерності; На перехресті думок