Foreign language for multiple intelligences - Тащенко, Г.В. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2017, 2017)
Матеріали зі збірника "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
с. 181 у збірнику "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
Keywords: labor market; field of expertise; multiple intelligences; linguistic intelligence; logical/mathematical intelligence; spatial intelligence; bodily/kinesthetic intelligence; musical intelligence; interpersonal intelligence; intrapersonal intelligence; naturalist intelligence