Географічні дослідження: історія, сьогодення, перспективи : зб. наук. пр. (за матеріалами щоріч. наук. конф. студентів та аспірантів, присвяченої пам’яті проф. Г. П. Дубинського (9 квітня 2026 року, м. Харків). Вип. 18 - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
У збірнику викладені матеріали доповідей студентів, аспірантів та молодих вчених на щорічній науковій конференції, присвяченої пам’яті професора Г. П. Дубинського.

The collection contains the materials of the reports of students, postgraduate students and young scientists at the annual scientific conference dedicated to the memory of Professor G. Dubinsky.
Geographical research: history, present, prospects : a collection of scientific works (based on the materials of the annual scientific conference of students and postgraduates dedicated to the memory of Professor G. Dubinsky (April 9, 2026, Kharkiv). Iss. 18
Наукове видання
Keywords: NATURAL SCIENCES::Earth sciences; FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING; географія; картографія; кадастр; грунт; погода; клімат; мікроклімат; спостереження; маршрут; земельний фонд; деградація ґрунтів; екологічний стан; кліматичний моніторинг; кліматичні зміни; корисні копалини; забруднення атмосферного повітря; екологічний стан; долина річки; природно-заповідний фонд; температура повітря; температурний режим; тенденція; екооцінка; раціональне природокористування; селитебний ландшафт; географічні компоненти; ерозія; абразійні та гравітаційні процеси; суфозія; засолення; підтоплення; ландшафтний заказник; геологічна будова; зміна клімату; ГІС; технології вирощування; geography; cartography; cadastre; soil; weather; climate; microclimate; observation; route; land fund; soil degradation; ecological condition; climate monitoring; climate changes; minerals; atmospheric air pollution; ecological condition; river valley; natural reserve fund; air temperature; temperature regime; trend; eco-assessment; rational nature management; residential landscape; geographical components; erosion; abrasion and gravity processes; suffusion; salinization; flooding; landscape reserve; geological structure; climate change; GIS; cultivation technologies