Особливості прогнозування деяких показників фінансової безпеки регіону - Червяков, І.М.; Іващенко, П.О.; Медвідь, М.М. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2009)
Розглядаються особливості прогнозування значень показника фінансової безпеки регіону "Відношення витрат до доходів населення".
Keywords: фінансова безпека; регіональна економіка; прогнозування