Дослідження та удосконалення іміджу підприємства на зовнішньому ринку - Міщенко, Анастасія Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання теоретичних засад формування іміджу підприємства на зовнішньому ринку, визначено чинники, що впливають на його розвиток, узагальнено світовий досвід підвищення корпоративного іміджу та проаналізовано підходи провідних компаній. Проведено комплексну оцінку діяльності та іміджу ТОВ «Сингента», включно з організаційною характеристикою, аналізом фінансово-господарських показників. Для підвищення ефективності іміджу підприємства на зовнішньому ринку обґрунтовано впровадження ERP-систем та визначено найоптимальнішу систему.
Керівник: Кудінова Марина Михайлівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; імідж; зовнішній ринок; ефективність; агрохімічний сектор; ERP-система