Методика викладання економічних дисциплін в школі : навчально-методичний посібник - Добровольська, Наталія В’ячеславівна; Dobrovolska, Nataliia Viachaslavivna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Навчально-методичний посібник розроблено відповідно до робочої програми дисципліни «Методика викладання економічних дисциплін в школі» як однієї з важливих у циклі підготовки студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія), освітньо-професійної програми «Географія, економіка та краєзнавчо-туристична робота». Посібник містить тематичний план навчальної дисципліни, структуру курсу, розширені плани лекцій з опорними схемами, завдання до практичних занять, перелік тем для самостійної роботи, питання для поточного та підсумкового контролів знань і вміньтарекомендовану літературу за тематикою навчальної дисципліни.

The educational and methodological manual was developed in accordance with the work program of the discipline "Methodology of teaching economic disciplines at school" as one of the important in the cycle of training students of the first (bachelor's) level of higher education, specialty 014.07 Secondary education (Geography), of the educational and professional program "Geography, Economics and local history and tourism work".
Methodology of teaching economic disciplines at school: Educational and methodological manual
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; економіка як навчальний предмет; засоби та форми навчання; активні та інтерактивні методи економічного навчання; позакласна робота з економіки; економічні ігри; контроль навчальних досягнень; методика викладання; еconomics as aneducational subject; meansand forms of learning; active and interactive methods of economic learning; control of educational achievemen; тeaching methods