Організація та методика обліку, аналізу і аудиту операцій з запасами на підприємстві - Литвин, Олена Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Мета дослідження - вивчити діючу систему обліку, методику аналізу та аудиту запасів на Приватному акціонерному товаристві «Охтирський пивоварний завод», а також розробити рекомендації щодо їх удосконалення. Об'єкт і предмет дослідження. Об'єктом дослідження є процес здійснення організації та методики обліку, аналізу і аудиту запасів на ПрАТ «Охтирський пивоварний завод». Предметом дослідження є сукупність теоретичних та практичних питань обліку, аналізу і аудиту запасів на ПрАТ «Охтирський пивоварний завод».
Organization and methodology of accounting, analysis and audit of operations with stocks at the enterprise
Керівник: Пономарьова Тетяна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; бухгалтерський облік; accounting; аналіз запасів підприємства; analysis of enterprise stocks; господарська діяльність; economic activity