Просодичні засоби актуалізації англійських фольклорних текстів малої форми (експериментально-фонетичне дослідження) - Тараненко, Л.І. (My University, 2016)
Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філологічних наук за спеціальністю 10.02.04 – германські мови