Конференция, посвященная 175-летию ЦНБ. 1 апреля 1980 года : фото - (:unkn) unknown (Харьков, 1980)
З архіву Музею історії Харківського університету. Інвентарна картка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; 1 апреля 1980 года; 175-летие ЦНБ; Харківський університет; історія Харківського університету; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету