Публічне управління ХХІ століття: особливості воєнного і післявоєнного періодів : міжнародний науковий конгрес (23 ; 2023 ; Харків) : збірник наукових матеріалів [Електронний ресурс] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
У збірнику наукових матеріалів, представлених до XХІІІ Міжнародного наукового конгресу “Публічне управління ХХІ століття: особливості воєнного і післявоєнного періодів”, висвітлено підходи й основні напрями досліджень публічної політики та управління в умовах гібридних загроз; визначено роль публічного управління економічною та цифровою модернізацією суспільства; розроблено пропозицій щодо підвищення ефективності розвитку системи публічного управління та публічної служби в контексті викликів, породжених війною, а також перспективи розвитку системи публічного управління для виходу країни на траєкторію сталого розвитку у післявоєнний період.
Public administration of the ХХІst Century: peculiarities of the war and post-war periods [Electronic vision]
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::TECHNOLOGY; публічне управління; публічна служба; ірраціональні причини російсько-української війни; повоєнні часи; публічна політика та управління; гібридні загрози; Україна; економічна модернізація суспільства; цифрова модернізація суспільства