Геологія в Харківському державному університеті - Соболев, Д.М. (Харків: Видавництво ХДУ, 1936)
Із промови на пленарному засіданні ювілейної сесії ХДУ, виголошеної 24 грудня 1935 року.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES; геологія; Харківський державний університет; Порівняльна таблиця докембрію Скандоросії і Канадського щита; Тектонічна карта Північноукраїнського басейна; Тектонічна карта північно-західної окраїни Донецького кряжа; Магмо-тектонічна карта української кристалічної плити; Скульпто-структурна карта Європи (1933); Легенда; Нейтральна область, субпозитивні й субнегативні зони і поля; Геоморфологічна карта узбережжя р. Псла між Сорочинцями й Злодіївкою (1931); Геоморфологічна картка південного заходу Європейської частини СРСР і сусідніх країн; Поперечный геологический разрез через долину Ворсклы по линии Полтава-Гряково