Політика у сфері медичного забезпечення в Україні в сучасних умовах - Мудрик, Катерина Володимирівна; Mudryk, Kateryna Volodymyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних засад, сучасного стану та проблем реалізації політики охорони здоров’я в Україні, а також обґрунтування напрямів її вдосконалення в сучасних умовах на прикладі діяльності Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.
Policy in the field of medical care in Ukraine in modern conditions
Науковий керівник роботи: Єлагін Віктор Павлович, доктор наук з державного управління, професор кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; політика медичного забезпечення; ЗПУА-4-24