Право соціального забезпечення: матеріали до семінарських занять та самостійної роботи студентів [Електронний ресурс] - Божко, Дар’я Валеріївна; Хабарова, Тетяна Володимирівна; Bozhko, Daria; Khabarova, Tetiana (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Матеріали до семінарських занять та самостійної роботи студентів містять тематичний план навчальної дисципліни, методичні вказівки до семінарських занять, матеріали до самостійної роботи студентів, критерії оцінювання відповідей на семінарських заняттях. Рекомендовано для студентів четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти юридичного факультету, які навчаються за спеціальністю 081 «Право», державно-правового профілю.
Social Security Law: materials for seminars and individual students' work [Electronic resource]
Keywords: право соціального захисту; соціальне забезпечення; соціальна політика; соціальні ризики; правові засади пенсійного забезпечення; соціальні послуги; social protection law; Social Security; Social Policy; social risks; legal basis of pension provision; benefits; Social Services