Дослідження та удосконалення маркетингової стратегії виходу на міжнародний ринок підприємства - Каретін, Данило Олексійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання формування маркетингової стратегії при виході на міжнародні ринки. Досліджено теоретичні складові онлайн маркетингової стратегії підприємства для виходу на міжнародний ринок та проведено аналіз маркетингових стратегій та організаційної структури управління маркетингового просування. Проведено дослідження аграрного ринку та надано загальну характеристику СФГ «Стимул» та її маркетингової діяльності. Наведено стратегію використання SEO, соціальних медіа та контент- маркетингу для підвищення конкурентоспроможності. Досліджено впровадження сучасних технологій в маркетингу та зроблено оцінку ефективності маркетингової стратегії СФГ «СТИМУЛ» для виходу на міжнародний ринок.
Керівник: Кузьминчук Наталія Валеріївна, доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетинг; ШІ; SEO; аграрний ринок; маркетингова стратегія; інтернет-маркетинг