Лекційний матеріал з навчальної дисципліни «Регіонально-адміністративний менеджмент» - Кудінова, Марина Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2012)
Регіонально-адміністративний менеджмент — одна з найважливіших галузей економічних знань, що знаходиться на стику трьох дисциплін — економічної географії, економіки та менеджменту, а також тісно пов'язана з багатьма науковими дисциплінами, такими як статистичні методи аналізу економічної політики, державні фінанси та бюджетна політика, мікроекономіка та макроекономіка.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; регіонально-адміністративний менеджмент; РАМ; менеджмент; лекційний матеріал