Особливості впливу геополітичних конфліктів на світову торгівлю та інвестиції - Косінський, Ярослав Ігорович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є виявлення особливостей впливу геополітичних конфліктів на світову торгівлю та інвестиції.
Керівник : Зайцева Анна Сергіївна, доктор економічних наук, доцент, завідувач і професор кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES; геополітичні конфлікти в міжнародних економічних відносинах; вплив геополітичних конфліктів на світову торгівлю та інвестиції; міжнародні економічні відносини