Підготовка учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з географії: організаційно-методичний аспект - Байназарова, О.О.; Байназаров, Д.А. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
Метою даної статті є розкриття загальних підходів до організації навчального процесу та конструювання тестів при підготовці учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з географії.
Keywords: зовнішнє незалежнє оцінювання з географії; підготовка учнів до зовнішнього незалежного оцінювання; засіб освітнього моніторингу