Щодо проблеми правового регулювання колективних трудових правовідносин в Україні - Моісеєнко, М.К. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Моісеєнко Максим Костянтинович – студент-спеціаліст юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: колективні трудові відносини; профспілка; роботодавець; працівник; трудовий колектив